REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuřecí játra na cibulce

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

S cibulkou orestovaná kuřecí játra, podlitá vodou nebo vývarem, podušená doměkka.


Ingredience:
500 gkuřecích jater
4 lžícesladkého kečupu
2 lžícesladké červené papriky
1 ksstředně velké cibule
hladká mouka
mletý černý pepř
voda nebo vývar
olej
sůl

Postup:

1. Oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli osmahneme na rozpáleném oleji
2. K cibulce přidáme opraná, okapaná, na menší kousky nakrájená játra, opečeme je
3. Opečená játra zasypeme sladkou paprikou a zamícháme, ihned je podlijeme vodou nebo vývarem
4. Játra okořeníme pepřem, přidáme kečup a pod pokličkou chvíli podusíme doměkka
5. Před dokončením pokrm zahustíme moukou, sundáme ze zdroje tepla a podle chuti osolíme, ihned podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy