REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Křupavé pohankové müsli s konopným mlékem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Křupavé pohankové müsli se slunečnicovými semínky, kustovnicí, moruší i rozinkami. Rychlá RAW snídaně, protože základ si můžete připravit do zásoby.


Ingredience:
naklíčená celá pohanka
slunečnicová semínka
kokosový nektar
konopné mléko
kustovnice
moruše
rozinky
A dále:
konopné mléko

Postup:

1. Pohanku necháme alespoň 24 hodin klíčit
2. Smícháme ji podle chuti se slunečnicovými semínky, kustovnicí, moruší, rozinkami, skořicí, kokosovým nektarem
3. Vše dáme sušit do sušičky na 15 hodin
4. Několik lžic hotové směsi vložíme do konopného mléka a podáváme.

Doporučení:

Raw verze oblíbené snídaně. Pohankové müsli si můžete udělat do zásoby. Zažene chuť na sladké a přitom zasytí díky pohance.

Poznámka:

Celá pohanka se prodává jako “pohanka – kroupy”.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy