REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kaštanová kaše s jahodami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Přirozeně bezlepková kaštanová kaše se vyrábí namletím pražených jedlých kaštanů. V tomto jednoduchém receptu jsme ji vyladili k dokonalosti.


Ingredience:
Ingredience pro 1 porci:
50 ginstantní kaštanové kaše
50 gjahod
15 gproteinu
10 garašídového másla
10 gmedu
5 gholandského kakaa
200 mlkokosového mléka

Postup:
  1. Odměříme si kokosové mléko a dáme vařit, jakmile mléko přivedeme k varu, za stálého míchání nasypeme instantní kaši a vaříme do zhoustnutí cca 2-3 minuty
  2. Odstavíme z plotny a vmícháme protein nebo med na doslazení kaše
  3. Servírujeme posypané kakaem a ozdobené jahodami s arašídovým máslem.
Doporučení:

Kaštanovou kaši, ale i dalších více než 200 zdravých dobrot naleznete na www.ragefitness.cz

Poznámka:

Nutriční hodnoty na jednu porci: 340 kcal, 20 g bílkovin, 6 g tuků, 48 g sacharidů.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy