REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Křepelčí kanapky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na pánvi usmažená volská oka z křepelčích vajíček, servírovaná na toustovém chlebu potřeném máslem, ozdobená snítky bylinek.


Ingredience:
6-8 kskřepelčích vajíček
1 balenítmavého toustového chleba
20 gmásla
snítky bylinek
olej
sůl

Postup:

1. Vejce opatrně vyklepneme na tukem vymazanou pánev, usmažíme volská oka, která mírně osolíme
2. Z toustového chleba vykrájíme kolečka velká jako obvod volských ok z křepelčích vajíček, potřeme je rozpuštěným máslem, poklademe volskými oky
3. Ozdobíme snítky bylinek a ihned, ještě teplé, podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy