REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kořeněná panenka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vepřová panenka potřená hořčičnou směsí, zabalená do alobalu, pečená na grilu.


Ingredience:
2 ksvepřové panenky
Na hořčičnou směs:
2 lžícehrubozrnné hořčice
2 lžíceoleje
1 lžícesekaného koriandru
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Vepřové panenky odblaníme, omyjeme a osušíme
2. Čerstvý koriandr nasekáme na drobno a promícháme s hrubozrnnou hořčicí, olejem, špetkou soli a mletým pepřem
3. Vepřové panenky potřeme hořčičnou směsí, každou zvlášť pevně zabalíme do alobalu a pečeme na grilu 10-15 minut, v polovině pečení balíčky obrátíme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy