REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kantonská rýže

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Neobvyklá úprava rýže s kuřecím masem a vaječnou omeletou.


Ingredience:
500 grýže
150 gkuřecího masa
100 gžampiónů
3 ksvajíček
2 ksmrkve
vegeta
vývar
čínské koření
mléko
sůl

Postup:

1. Rýži propláchneme a uvaříme v horké a osolené vodě
2. Očištěnou mrkev nastrouháme na hrubším struhadle a osmahneme na oleji, žampióny nakrájíme na plátky a také osmahneme na oleji, jen na jiné pánvi, poté přidáme kuřecí maso na kostičky a chvíli podusíme
3. Z vajec a mléka připravíme omeletu, kterou nakrájíme na tenké pásky
4. Rýži, maso, mrkev a omeletu smícháme, ochutíme solí, vegetou a čínským kořením.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy