REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jemná česneková omáčka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Prolisovaný česnek smíchaný s bílým jogurtem, olivovým olejem, nastrouhanou cibulí a citrónovou šťávou.


Ingredience:
4 ksstroužky česneku
1 ksmalé cibule
180 gbílého jogurtu
2 lžíceolivového oleje
1 lžícecitrónové šťávy
bílý pepř
sůl

Postup:

1. Česnek oloupeme, prolisujeme a důkladně promícháme s jogurtem a olejem
2. Cibuli oloupeme, nastrouháme na jemno a s citrónovou šťávou přidáme do omáčky
3. Nakonec česnekovou omáčku dochutíme pepřem a solí.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy