REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jahodový salát s jablkem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jahody nakrájené na půlky, promíchané s plátky jablek, ochucené zakysanou smetanou a cukrem, servírované vychlazené.


Ingredience:
150 gjahod
120 gzakysané smetany
1 ksjablka
cukr

Postup:

1. Jahody si omyjeme, necháme okapat a nakrájíme na půlky, větší na čtvrtky
2. Jablko oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na dílky, poté na tenké plátky
3. V misce si promícháme nakrájené jahody a jablko se zakysanou smetanou, dle chuti můžeme osladit cukrem
4. Salát vychladíme a poté servírujeme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy