REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jablka zavařená bez cukru

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vhodný polotovar do koláčů a závinů.


Ingredience:
jablka
hřebíček
metá skořice
zavařovací sklenice
voda na opláchnutí ovoce

Postup:

1. Jablka omyjeme, oloupáme a nastrouháme na okurkovém struhadle
2. Přidáme hřebíček, lehce zasypeme skořicí a jemně promícháme
3. Plníme do sklenic a důkladně uzavřeme víčky
4. Sterilujme asi 50 minut při teplotě 90 °C.

Poznámka:

Více také viz: Konzervace, zavařování, sterilace.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy