REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Italský toust

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky toustového chleba potřené česnekem, obložené rajčaty, posypané bylinkami, zakápnuté olivovým olejem, v troubě zapečené.


Ingredience:
500 gRosického toustového tmavého chleba Penam
120 gmenších rajčat
2 ksstroužky česneku
olivový olej
bylinky: oregano, tymián a petržel

Postup:

1. Toustový chléb lehce potřeme česnekem, poklademe na kolečka nakrájenými rajčaty
2. Vše posypeme směsí bylinek a pokapeme olivovým olejem, necháme zapéct, dokud rajčátka nezměknou.

Doporučení:

Skvělé je na tousty použít i plátky nějakého dobrého italského sýra. Plátky chleba můžeme nejprve na sucho opéci na pánvičce a pak teprve obložit a zapéci.

Poznámka:

Zdroj: toustovani.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy