REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Italský bramborový salát II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát z vařených brambor ochucený zálivkou z majonézy, jogurtu, sušených rajčat a sekané petrželky.


Ingredience:
450 gbrambor
voda
sůl
Na zálivku:
4 lžícebílého jogurtu
4 lžícemajonézy
2 lžícesekané petrželky
8 kssušených rajčat
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Brambory ve slupce uvaříme ve vroucí osolené vodě doměkka, scedíme je, ještě teplé oloupeme a nakrájíme na menší kostky
2. V misce smícháme bílý jogurt s majonézou, osolíme, opepříme, přidáme sušená rajčata nakrájená na tenké plátky, na drobno nasekanou petrželku a vše promícháme
3. Připravenou zálivkou brambory přelijeme a důkladně promícháme.

Doporučení:

Salát podáváme dobře vychlazený.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy