REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Italská omáčka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Přírodní rajčatová omáčka červené barvy. Vhodná je především k pečeným masům a k rybám.


Ingredience:
Rozpis na 1 kg:
500 grajčatového kečupu
500 gčerveného vína)
300 grajčatového protlaku
200 gaspiku
100 goleje
20 gocta
10 gcukru
10 gčesneku
10 gsoli
1 goregána

Postup:

1. Rozmícháme kečup, rajčatový protlak a tekutý chladný aspik
2. Přilijeme víno, olej a ocet
3. Nakonec přidáme cukr, česnek utřený se solí a koření oregáno
4. Důkladně vše promícháme na zahoustlou omáčku.

Poznámka:

Recept na aspik najdete v naší databázi pod názvem Aspik základní.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy