REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Husí paštika

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Husí paštika připravená z orestovaných husích a vepřových jater a dalších ingrediencí, zavařená ve sklenicích.


Ingredience:
500 ghusích jater
500 gvepřových jater
8 ksvajec uvařených na tvrdo
4 kscibule
1 lhusího sádla
pepř
sůl

Postup:

1. Na husím sádle podusíme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená játra, zalijeme je husím sádlem a podusíme doměkka
2. Vychladlou směs rozmixujeme s uvařenými vejci, ochutíme pepřem a solí
3. Paštiku plníme do skleniček s uzávěrem a sterilujeme 1 hodinu při 100 °C.

Poznámka:

Autor receptu: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy