REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Houby na cokoli

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Houby jako polotovar vhodné k dalšímu kuchařskému zpracování.


Ingredience:
500 g a vícečerstvých zdravých hub vhodných ke sterilaci
sklenice na zavařování
voda

Postup:

1. Očištěné houby rozkrájíme, povaříme 5-10 minut, pak je scedíme a důkladně propláchneme studenou vodou, necháme okapat
2. Dáme do čistých, vyvařených sklenic, zavíčkujeme a rexujeme (zavařujeme) 1 hodinu, prvních 10 minut na 80 °C, potom na 60 °C.

Poznámka:

Recept nám pověsila na profil facebooku paní Alena Honková

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy