REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Houbová musaka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vrstvy hub, koleček cibule a chlebových drobtů, zapečené v troubě.


Ingredience:
800 ghub (různé druhy)
400 gbílého chleba
70 goleje
10 gmásla
1 kscibule
1/16 lvody
petrželka
sůl

Postup:

1. Houby opereme, očistíme a udusíme
2. Do pekáče dáme máslo, na to vrstvu suchých chlebových drobtů
3. Na chléb vložíme vrstvu hub, osolíme, posypeme sekanou petrželkou a přidáme několik koleček cibule
4. Potom klademe opět vrstvu chlebových drobtů, vrstvu hub atd. 5. Takové vrstvy utvoříme čtyři, šest i více, podle hloubky pekáče
6. Zalijeme olejem nebo máslem a trochou vody
7. Upečeme v troubě na mírném ohni.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy