REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Himalájský chléb s brusinkovým máslem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Brusinky spolu s hrubozrnnou hořčicí, citronovým pepřem, pomerančovou kůrou a himalájskou solí. To vše promíchané s máslem a podávané na vynikajícícm chlebu.


Ingredience:
1 baleníHimalájského chleba od Penamu
Na brusinkové máslo:
40 gamerických brusinek
100 gmásla
2 lžícezrnité hořčice
citrónový pepř
himalájská sůl
pomerančová kůra

Postup:

1. Máslo smícháme s hořčicí a pomerančovou kůrou
2. Trochu osolte a opepřete
3. Vmíchejte nahrubo nasekané americké brusinky
4. Nechte vychladnout a pak namazejte na chléb.

Poznámka:

Zdroj: www.penam.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy