REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hermelín grilovaný v křenové bramborové kaši

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Hermelín ugrilovaný v troubě pod grilem ve vrstvách spolu s bramborovou kaší.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
1 baleníSedlčanského Hermelínu na gril s brusinkovou omáčkou
4 lžícečerstvě nastrouhaného křenu
30 mlolivového oleje
4 ksstředně velké brambory
brusinková omáčka ( je součástí balení)
alobal
voda
sůl

Postup:

1. Brambory oloupeme, překrájíme a uvaříme v osolené vodě do měkka, uvařené přendáme do mísy a rozšťoucháme s nastrouhaným křenem, podle chuti přisolíme
2. Alobal na středu lehce potřeme olejem, postupně na něj vyskládáme vrstvu brambor, hermelíny a opět brambory
3. Grilujeme v troubě pod grilem asi 5 minut z každé strany
4. Hotové hermelíny rozdělíme na talíře a doplníme brusinkovou omáčkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy