REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hermelín grilovaný v alobalu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Okořeněný hermelín zabalený do alobalu a grilovaný na venkovním grilu.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 kshermelíny
2 lžíceoleje
2 lžícegrilovacího koření s bylinkama
1 lžícepepřového koření
alobal

Postup:

1. Hermelíny namočíme do oleje
2. Posypeme je grilovacím kořením s bylinkami a směsí barevného podrceného pepře
3. Každý sýr zvlášť zabalíme úhledně do alobalu a to tak, aby nám při grilování olej nevytékal
4. Hermelíny grilujeme na dobře rozpáleném roštu asi 8-10 minut, přitom je ale neotáčíme
5. Z vrchu balíčky rozbalíme, pěkně upravíme a spolu s otevřeným alobalem ještě horké servírujeme.

Doporučení:

Hermelíny si můžeme připravit i den dopředu, koření lze libovolně měnit dle vašeho mlsného jazýčku a chuti.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy