Okořeněný hermelín zabalený do alobalu a grilovaný na venkovním grilu.
Ingredience:
Rozpis na 4 porce: | |
4 ks | hermelíny |
2 lžíce | oleje |
2 lžíce | grilovacího koření s bylinkama |
1 lžíce | pepřového koření |
alobal |
Postup:
1. Hermelíny namočíme do oleje
2. Posypeme je grilovacím kořením s bylinkami a směsí barevného podrceného pepře
3. Každý sýr zvlášť zabalíme úhledně do alobalu a to tak, aby nám při grilování olej nevytékal
4. Hermelíny grilujeme na dobře rozpáleném roštu asi 8-10 minut, přitom je ale neotáčíme
5. Z vrchu balíčky rozbalíme, pěkně upravíme a spolu s otevřeným alobalem ještě horké servírujeme.
Hermelíny si můžeme připravit i den dopředu, koření lze libovolně měnit dle vašeho mlsného jazýčku a chuti.