REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hašé z tlouště

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomleté maso z tlouštů podušené na cibulce, podlévané vodou nebo rybím vývarem, ochucené paprikou, mletým kmínem a pepřem.


Ingredience:
600 gmasa z tlouště
60 gmásla
1 lžičkamleté sladké papriky
1 ksvelké cibule
voda nebo rybí vývar
mletý kmín
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Očištěné, vykuchané a omyté ryby zbavíme kostí a umeleme na masovém strojku, osolíme a okořeníme pepřem a kmínem, zamícháme
2. Na rozpuštěném másle necháme zesklovatět nadrobno nasekanou cibuli, posypeme sladkou mletou paprikou, přidáme umleté rybí maso a dusíme, během dušení podléváme vývarem z ryb nebo horkou vodou
3. Hotové hašé servírujeme například s bramborovou kaší a zeleninovým vývarem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy