REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovaný steak na pepři

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recept na grilovaný hovězí nízký roštěnec. Příprava grilováním na roštu, pánvi nebo alpském kameni.


Ingredience:
500 gnízkého roštěnce nebo libového hovězího zadního
mletý nebo tlučený pepř
kypřící prášek do pečiva
olej
sůl

Postup:

1. Hovězí maso opláchneme a osušíme
2. Nakrájíme z něho 4 plátky, které po stranách nasekneme a naklepeme
3. Steaky posolíme, posypeme pepřem a špetkou kypřícího prášku do pečiva, potřeme olejem a dáme odležet na nejméně 30 minut
4. Steaky grilujeme 8-10 minut z každé strany.

Doporučení:

Jako přílohu podáváme různě upravené brambory nebo bílé pečivo a různé zeleninové saláty.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy