REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovaný Hermelín se zeleným chřestem a šunkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V alobalu zabalené hermelíny spolu se šunkou a chřestem, grilované na roštu grilu, servírované s brusinkovou omáčkou.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
1 baleníSedlčanský Hermelín na gril s brusinkovou omáčkou
4 ksstonky zeleného chřestu
4 ksplátky vařené šunky
1 lžícemedu
1 lžičkasojové omáčky
pár kapek tabasca
voda
sůl

Postup:

1. V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a vložíme do ní chřest, vaříme asi 1 minutu, potom ho vyndáme, zchladíme ve studené vodě a rozkrojíme na poloviny
2. V misce rozmícháme med se sójovou omáčkou a tabascem
3. Hermelíny rozbalíme, na každý položíme plátek šunky, potřeme ochuceným medem, přidáme dvě poloviny chřestu a šunku
4. Hermelíny opatrně zabalíme do alobalu, položíme na gril a grilujeme z každé strany asi 5 – 7 minut
5. Hotové Hermelíny přendáme na talíře, doplníme podle chuti listy salátu a brusinkovou omáčkou.

Poznámka:

Balení Sedlčanský Hermelín na gril s brusinkovou omáčkou obsahuje 4 ks sýra + balíček brusinkové omáčky!Zdroj: sedlcansky.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy