Na mřížce grilu připravený hermelín, servírovaný s podušenými fazolkami.
Ingredience:
Rozpis na 4 porce: | |
1 balení | Sedlčanského Hermelínu na gril s brusinkovou omáčkou |
2 konzervy | červených fazolí |
4 ks | delší plátky tyrolské šunky |
2 ks | stroužky česneku |
2 ks | rajčata |
1 ks | chilli papričky |
1 ks | jarní cibulky |
1 ks | cibule |
40 ml | oleje |
1 svazek | pažitky |
brusinková omáčka (je součástí balení) | |
pepř | |
sůl |
Postup:
1. V kastrolu nahřejeme olej a pokrájenou cibuli v něm necháme zesklovatět
2. Přidáme jemně nakrájený česnek, chilli papričku a rajčata, osolíme, přimícháme fazole, pokrájenou jarní cibulku, brusinkovou omáčku a společně vše krátce podusíme
3. Mezitím Hermelíny obtočíme plátky šunky a zabalíme do alobalu, grilujeme asi 6 minut z každé strany
4. Hotové fazole rozdělíme spolu s hermelíny na talíře a posypeme pažitkou.
Podáváme s pečivem.
Grilovaný Hermelín s nektarinkami a Modřenínem
Grilovaný hermelín se špenátem, ořechy, rozinkami a česnekem