REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovaný hermelín s pikantními fazolemi, brusinkami a sušenou šunkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na mřížce grilu připravený hermelín, servírovaný s podušenými fazolkami.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
1 baleníSedlčanského Hermelínu na gril s brusinkovou omáčkou
2 konzervyčervených fazolí
4 ksdelší plátky tyrolské šunky
2 ksstroužky česneku
2 ksrajčata
1 kschilli papričky
1 ksjarní cibulky
1 kscibule
40 ml oleje
1 svazekpažitky
brusinková omáčka (je součástí balení)
pepř
sůl

Postup:

1. V kastrolu nahřejeme olej a pokrájenou cibuli v něm necháme zesklovatět
2. Přidáme jemně nakrájený česnek, chilli papričku a rajčata, osolíme, přimícháme fazole, pokrájenou jarní cibulku, brusinkovou omáčku a společně vše krátce podusíme
3. Mezitím Hermelíny obtočíme plátky šunky a zabalíme do alobalu, grilujeme asi 6 minut z každé strany
4. Hotové fazole rozdělíme spolu s hermelíny na talíře a posypeme pažitkou.

Doporučení:

Podáváme s pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy