REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovaný Hermelín s nektarinkami a Modřenínem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Hermelíny pokladené plátky Modřenínu a podušenými nektarinkami, zabalené do alobalu, grilované na roštu grilu.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
1 baleníSedlčanský Hermelín na gril (obsahuje 4 ks sýra)
200 gdužiny nektarinek
60 gSedlčanského Modřenínu
100 mlsladkého vína
2 lžícemedu
1 lžičkadrceného pepře
2 ksšalotky
máslo
papír na pečení

Postup:

1. Šalotky oloupeme a nakrájíme na jemno
2. Nektarinky nakrájíme na kostičky a společně se šalotkou je krátce orestujeme na másle, zalijeme vínem a dusíme, dokud se neodpaří téměř všechna tekutina, nakonec přimícháme med
3. Na každý Hermelín položíme pár plátků Modřenínu, přidáme podušené nektarinky, posypeme pepřem, zakryjeme plátkem pečicího papíru, a to celé zabalíme do alobalu
4. Položíme na gril a pečeme z každé strany asi 5 – 7 minut.

Poznámka:

Zdroj: sedlcansky.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy