REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovaný hermelín s karamelizovanou cibulí dochucenou brusinkovou omáčkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Hermelín zabalený v alobalu, grilovaný, servírovaný spolu s orestovanou cibulkou dochucenou medem, pepřem a brusinkovou omáčkou.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
1 baleníSedlčanského Hermelínu na gril s brusinkovou omáčkou
3 lžíceoleje
2 lžícemedu
1 lžičkadrceného pepře
2 ksstředně velké červené cibule
alobal
voda
sůl

Postup:

1. Hermelíny zabalíme do alobalu lehce potřeného olivovým olejem a grilujeme cca 5 minut z každé strany 2. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a nasypeme do hluboké pánve s rozehřátým olejem, zlehka opékáme dozlatova
3. Přidáme med, pepř a mícháme až do karamelizace medu, pak přilijeme sklenku vody a opět mícháme, dokud cibule nezměkne
4. Na závěr vmícháme brusinkovou omáčku, pepř a podle chuti cibuli osolíme.
3. Hotové hermelíny dáme na talíře, doplníme cibulí a vhodnou přílohou, například opečenými bramborami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy