REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovaný Hermelín s dijonskou hořčicí a karamelizovanou cibulí na pivě

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Hermelíny potřené hořčicí, pokladené zkaramelizovanou cibulí, zabalené v alobalu, grilované na roštu grilu.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
1 baleníSedlčanský Hermelín na gril (obsahuje 4 ks sýra)
200 mlsvětlého piva
4 lžičkydijonské celozrnné hořčice
3 lžíceoleje
2 lžícehnědého cukru
60 gkompotovaných, čerstvých nebo mražených brusinek
2 ksvětší cibule
sůl

Postup:

1. V hluboké pánvi nahřejeme olej, přidáme na kolečka pokrájenou cibuli a brusinky, jakmile cibule začne zlátnout, přisypeme cukr a mícháme, dokud se nerozpustí a nezačne karamelizovat, pak obsah pánve zalijeme pivem, podle chuti přisolíme a odstavíme
2. Hermelíny potřeme hořčicí, posadíme do alobalu a na každý dáme 1/
4 zkaramelizované cibule, zakryjeme kouskem pečicího papíru a zabalíme do alobalu
3. Dáme na gril a pečeme 5 – 7 minut z každé strany
4. Hotové sýry můžeme při podávání doplnit listy salátu a pečivem.

Poznámka:

Zdroj: sedlcansky.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy