REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovaná rajčata

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchá tepelná úprava rajských jablíček.


Ingredience:
4 ksrajčat
10 gmásla
špetka soli

Postup:

1. Rajčata důkladně omyjeme, osušíme a nařízneme nahoře třemi zářezy
2. Pak je poklademe malými vločkami másla a dáme na 5 minut pod rozehřátý gril
3. Osolíme a můžeme podávat jako přílohu ke steakům či obědovým salátům.

Doporučení:

Rajčata můžeme také plnit různými náplněmi, pak je ve dvou třetinách překrojíme, mírně vydlabeme a můžeme naplnit nějakou směsí.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy