REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovaná rajčata plněná parmezánem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Přepůlená rajčata grilovaná na roštu, zdobená parmazánem smíchaným s olivovým olejem, nasekanými bylinkami a strouhankou.


Ingredience:
4 ksrajčat
2 lžíceolivového oleje
2 lžícestrouhanky
1 lžícestrouhaného parmezánu
1 lžícenasekaných čerstvých bylinek

Postup:

1. Omytá, důkladně okapaná rajčata přepůlíme
2. Strouhanku promícháme s čerstvě nasekanými bylinkami, olejem a parmezánem
3. Směs navršíme na jednotlivé půlky rajčat a položíme je na rozpálený gril, nebo je grilujeme zabalená v alobalu.

Doporučení:

Rajčata grilujeme tak dlouho, až se nám sýrová čepička povolí.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy