REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Fitness dýňové rizoto

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dýňová sezóna je tady. Vyzkoušejte náš jednoduchý a přitom velmi chutný recept, který vám pomůže zlikvidovat přebytky z úrody.


Ingredience:
Ingredience pro 1 porci:
150 gdýně
60 gmozarelly light
60 grýže
30 gcibule
250 mlvývaru
3 mllibovolného zdravého oleje
himalájská sůl,
pepř

Postup:
  1. Dýni nakrájíme na kostičky a dáme na plech vyložený pečícím papírem do trouby na 200 °C 30-35 minut
  2. Část upečené dýně si odložíme stranou, zbytek si rozmixujeme
  3. Na lžičce oleje osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme rýži, zalijeme vývarem, dáme pokličku a necháme vařit cca 15 minut, než rýže vsákne všechnu vodu
  4. Pokud by jste ji měli ještě tvrdou, přidejte buď další vývar nebo vodu
  5. Vmícháme dýňové pyré a kostičky, mozarellu, nastrouháme a vmícháme do rizota.
Doporučení:

Některé z ingrediencí můžete zakoupit na našem eshopu www.ragefitness.cz  za skvělé ceny.

Poznámka:

Nutriční hodnoty: Nutriční hodnoty 1 porce: Energetická hodnota 504 kcal, bílkoviny 25 g, sacharidy 73 g, tuky 11 g, vláknina 5,5 g.

Autorka receptu: Míša Šislerová

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Testujte a ochutnávejte novinky na trhu potravin!

Rádi objevujete a zkoušíte novinky na trhu potravin? A milujete překvapení? Služba brandnooz box umožnuje českým zákazníkům již více než 5 let, seznamovat se s nabídkou nových a zajímavých produktů na trhu potravin prostřednicvtím zásilky brandnooz box. Pečlivě vybrané novinky vám dorazí až domů, zabalené v zelené krabici. Běžná cena této zásilky je 279 Kč a její obsah je vždy předem neznámý.

číst dále ...

Cukrářské trendy 2019 (podle Josefa Maršálka, pekařského a cukrářského mistra)

Vrstvení, Pastel de Nata, Metalická cukrařina…. to je výčet jen několika nových trendů patřících mezi nejoblíbenější cukrářské praktiky současnosti. V tomto článku najdete výčet těch nejoblíbenějších, jak je sepsal Josef Maršálek, pekařský a cukrářský mistr.

číst dále ...

Zelený svátek v irském duchu. Udělejte si zelenou domácí párty sami

Ačkoliv si dnes Den svatého Patrika spojíme spíše s rozjařeným veselím a setkáváním se s přáteli v místních hospůdkách, tak ne vždycky se nesl tento březnový svátek v podobně světském duchu. K oblíbenému každoročnímu popíjení se váže mnohaletá křesťanská tradice, která se během desetiletí přetavila v příjemnou společenskou událost, díky níž si můžeme originální pravou irskou párty udělat klidně u sebe doma.

číst dále ...

Mléčné jídelny PRAMEN – reklama z dob socialismu

Zavzpomínejte si na doby minulé díky tomuto krátkému videu, reklamě na provozovny PRAMEN. Kdo by si dal tehdejší jahodový nebo čokoládový koktejl? A co dortíčky a zmrzlinové poháry?

číst dále ...

Pohled pod pokličku francouzské kuchyně

Francouzská kuchyně je proslavená po celém světě a nejedno francouzské jídlo je ikonou pro každého začínajícího i profesionálního kuchaře, pekaře či cukráře. Pojďme se podívat, kde se věhlas francouzské kuchyni vzal a jak se národní chutě vyvíjely.

číst dále ...

Britské prémiové potraviny od Icelandu k dostání na Košík.cz

Taky se vám občas nechce nic vařit nebo nakupovat a rádi sáhnete do mrazáku pro zásoby? I mražené potraviny můžou být lahůdkou, což dokazuje Iceland, který nabízí prémiové britské potraviny. Ty si nyní exkluzivně můžete objednat na Košík.cz.

číst dále ...

Nejlepší velikonoční recepty. Výběr 20 nejvyhledávanějších velikonočních receptů z webu ReceptyOnLine.cz

Velikonoce máme pomalu za dveřmi a tak je třeba vytáhnout z virtuálního šuplíku ty nejlepší a hlavně osvědčené velikonoční recepty například na beránka, slanou bábovku, jidáše, velikonoční sekanou, nádivku ….

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy