REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Fíky s parmskou šunkou (zapečené)

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Čerstvé fíky se dnes již dají koupit u nás v obchodech. Jsou z nich také skvělé jednohubky. Zde je recept na jednu z variant, jak podávat čerstvé fíky při různých slavnostních příležitostech.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
8 ksplátků parmské šunky
4 kszralé fíky
100 gnivy
4 lžícemajonézy Hellmann´s Delikátní
snítka tymiánu

Postup:

1. Čtvrtky čerstvých fíků obalíme v půlce plátku šunky, přidáme kostičku nivy a krátce (cca 4 minuty) zapečeme v troubě pod grilem, rozehřátým na 220 °C
2. Poté ozdobíme malým nočkem majonézy Hellmann’s Delikátní a snítkou tymiánu.

Poznámka:

Zdroj: www.hellmanns.cz.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy