REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chuťovka s klobásou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Chuťovky s dunajskou nebo čabajskou klobásou, sýrem a okurkou.


Ingredience:
10 ksplátků dunajské klobásy (čabajky)
10 kskostek uzeného sýru
2 ksrohlíků
1 ksmalé sterilované okurky
70 guzenářské pěny
petrželka na ozdobu (kapie)
Uzenářská pěna:
100 guzeniny (klobásy, párky..)
100 gmásla
50 gšlehačky
sůl

Postup:

1. Změklé máslo rozšleháme metličkou s na jemno nakrájenou (nastrouhanou) uzeninou, podle potřeby dochutíme solí a opět šleháme
2. Do tuha našlehanou šlehačku zlehka vmícháme do připravené hmoty
3. Rohlíky nakrájíme na kolečka a potřeme je uzenářskou pěnou
4. Dunajskou klobásu (čabajku) nakrájíme na kolečka a položíme na chuťovky, přidáme kostky uzeného sýru, nakrájenou sterilovanou okurku a ozdobíme snítkou petrželky (nebo proužkem kapie).

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy