REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Eintopf II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Hustá obědová polévka z anglické slaniny, uzeného masa, cibule, brambor, kořenové zeleniny a kapusty.


Ingredience:
150 glibového uzeného masa
150 gkořenové zeleniny
150 gkapusty
100 ganglické slaniny
1 lžičkasypkého bujónu
2 ksbrambor
1 kscibule
1 ksmalé plechovky bílých fazolí ve slaném nálevu
1 lvody
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Anglickou slaninu, uzené maso i oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a lehce opečeme
2. Přidáme pokrájenou kořenovou zeleninu, osmahneme, zalijeme vodou, přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory, osolíme, opepříme a vaříme do poloměkka
3. Pak přidáme nakrájenou kapustu, fazole, bujón a vše dovaříme, podle potřeby můžeme zahustit hotovou světlou jíškou.

Poznámka:

Příprava jíšky viz. recept: Jíška.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy