REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Dušené houby na cibulce

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Houby pokapané citrónem, orestované s cibulí a česnekem, pak podušené.


Ingredience:
750 ghub
125 gcibule
40 gmásla
2 ksstroužků česneku
1/2 kscitrónu
mletý pepř
sůl
petrželová nať

Postup:

1. Očištěné a umyté houby pokrájíme a pokapeme citrónovou šťávou
2. Nadrobno pokrájenou cibuli a prolisovaný česnek osmažíme na másle, přidáme houby a dusíme na slabém plameni doměkka
3. Dochutíme solí, pepřem, nadrobno posekanou petrželkou.

Doporučení:

Podáváme například s brambory nebo chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy