REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Dršťková (gulášová) polévka sterilovaná

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dršťková nebo gulášová polévka, sterilovaná.


Ingredience:
dršťková nebo gulášová polévka
zavařovací sklenice nebo plechovky
víčka

Postup:

1. Polévky připravíme obvyklým způsobem a ještě teplé plníme do sklenic nebo plechovek
2. Dobře uzavřené sterilujeme 90 minut při teplotě 100 °C, druhý den 60 minut při stejné teplotě.

Doporučení:

Při plnění do sklenic okraj sklenice vždy pečlivě otřeme (nejlépe utěrkou namočenou v lihu), na mastném povrchu víčka špatně chytají.

Poznámka:

Příprava dršťkové polévky viz: Dršťková polévka, gulášová polévka viz: Gulášová polévka.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy