REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Domácí nachos z hladké mouky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Specialita mexické kuchyně – křupavé trojúhelníčky tenkého těsta pečené v troubě do zlatova. Podáváné se sýrovou, avokádovou nebo rajčatovou salsou.


Ingredience:
2 hrnkyhladké mouky
1 hrnekhorké vody
6 lžicoleje
1 lžičkasoli
Podle chuti:
koření Americké brambory

Postup:

1. Z mouky, soli, oleje a vody vypracujeme hladké těsto
2. Vyválíme z něj dvě velmi tenké placky
3. Povrch posypeme kořením
4. Z těsta nakrájíme menší trojúhelníčky, třeba hladkým rádýlkem
5. Pečeme v troubě na pečicím papíře do zlatova.

Doporučení:

Podáváné se sýrovou, avokádovou nebo rajčatovou salsou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy