REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Čokoládové rohlíčky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rohlíčky z kakaového těsta, pečené v troubě, po upečení obalené v kokosu.


Ingredience:
250 ghladké mouky
250 gmásla
120 gvlašských ořechů
50 gmoučkový cukru
20 gkakaa
kokos na obalení

Postup:

1. Prosátou hladkou mouku smícháme s kakaem, na jemno umletými vlašskými ořechy a moučkovým cukrem
2. Přidáme změklé máslo nakrájené na menší kousky a rychle vypracujeme vláčné těsto, které na 30 minut dáme do chladu
3. Z vychlazeného těsta vytvarujeme rohlíčky, rozložíme na plech a pečeme v troubě vyhřáté na 170 °C cca 5 minut
4. Upečené rohlíčky ještě horké obalíme v kokosu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy