REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Čokoládové müsli hrudky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ve vodní lázni rozpuštěná čokoláda promíchaná s müsli, nechaná na alobalu ztuhnout ve tvaru hrudek, servírovaná v cukrářských papírových košíčcích.


Ingredience:
300 ghořké čokolády
290 gmüsli
3 lžíceoleje
55 kscukrářských papírových košíčků
alobal

Postup:

1. Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a ještě do teplé hmoty přidáme müsli, promícháme
2. Alobal důkladně pomastíme olejem, na alobal pomocí dvou lžic tvoříme hrudky, které necháme ztuhnout
3. Hrudky naskládáme do papírových košíčků (toto množství bude stačit tak 55 kousků) a skladujeme v lednici.

Poznámka:

Vodní lázeň – Dva hrnce vložíme do sebe, do většího vlijeme vodu, v menším vaříme použité suroviny.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy