Ve vodní lázni rozpuštěná čokoláda promíchaná s müsli, nechaná na alobalu ztuhnout ve tvaru hrudek, servírovaná v cukrářských papírových košíčcích.
Ingredience:
300 g | hořké čokolády |
290 g | müsli |
3 lžíce | oleje |
55 ks | cukrářských papírových košíčků |
alobal |
Postup:
1. Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a ještě do teplé hmoty přidáme müsli, promícháme
2. Alobal důkladně pomastíme olejem, na alobal pomocí dvou lžic tvoříme hrudky, které necháme ztuhnout
3. Hrudky naskládáme do papírových košíčků (toto množství bude stačit tak 55 kousků) a skladujeme v lednici.
Vodní lázeň – Dva hrnce vložíme do sebe, do většího vlijeme vodu, v menším vaříme použité suroviny.