REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Čokoládová poleva II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Poleva na dorty a moučníky ze ztuženého tuku, cukru, mléka a kakaa.


Ingredience:
125 gztuženého tuku
125 gcukru moučka
4 lžícemléka
4 lžícekakaa

Postup:

1. Do většího hrnce s vodou vložíme hrnec menší – tím vytvoříme vodní lázeň
2. Do menšího hrnce dáme tuk a zvolna necháme rozpustit
3. Vmícháme pečlivě cukr, mléko a kakao
4. Vše ušleháme v hladkou polevu.

Doporučení:

Horké natíráme na moučníky nebo používáme ke zdobení drobného pečiva.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy