REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chléb s vaječnou omeletou, cibulí a okurkou, ochucený hořčicí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Chléb potřený plnotučnou hořčicí, obložený na pánvi usmaženou vaječnou omeletou, ozdobený cibulí a kyselou okurkou.


Ingredience:
Rozpis na 1 porci:
1 ksplátek čerstvého chleba
2 ksvejce
2 lžícemléka
špetka soli
Na ozdobu:
2-3 kskolečka na plátky nakrájené cibule
1/2 kssladkokyselé okurky
plnotučná hořčice

Postup:

1. Dvě vejce rozklepneme do hrnku, přidáme mléko, rozšleháme, nakonec osolíme špetkou soli
2. Na pánvi na oleji nebo rozpuštěném másle usmažíme omeletu, z obou stran
3. Krajíc chleba potřeme hořčicí, obložíme na půlky přeloženou omeletou, ozdobíme kolečky cibule a kyselou okurkou, nejlépe ihned podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy