REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chléb Darken s cibulovou pomazánkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomazánka z restované červené cibule. Zjemněná krémovým sýrem mascarpone a podávaná na chlebu Darken.


Ingredience:
1 baleníchleba Darken
6 ksčervených cibulí
125 gmascarpone
80 gtřtinového cukru
2 lžíceolivového oleje
50 mlvinného octa
50 mlbalsamica
pepř
sůl

Postup:

1. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a na rozpálené pánvi opečeme dozlatova, osolíme a opepříme
2. Po upečení do cibule přidáme třtinový cukr, balsamico, vinný ocet a ještě podusíme pět minut
3. Do zchlazené cibulové směsi vmícháme mascarpone
4. Namažeme na chléb Darken a podáváme.

Poznámka:

Zdroj: www.penam.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy