REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chalupářský toust

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečený toastový chléb potřený máslem a hořčicí, obložený anglickou slaninou, sterilovanou okurkou a cibulí.


Ingredience:
250 gtoastového chleba (např.: Rosického od firmy Penam)
120 ganglické slaniny
2-4 kssterilované okurky
1 kscibule
hrubozrnná hořčice
máslo

Postup:

1. Plátky toustového chleba zprudka opečeme na sucho na pánvi nebo pod grilem, případně v toustovači
2. Opečené pečivo potřeme mírně povoleným máslem utřeným s hrubozrnnou hořčicí a obložíme na pánvi opečenou slaninou
3. Toasty dozdobíme na jemno nakrájenou čerstvou cibulí a sterilovanou okurkou a nejlépe ihned, ještě teplé, podáváme.

Doporučení:

Místo hořčice můžete použít domácí kečup.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy