REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Čerstvé houby na smetaně

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jídla z hub


Ingredience:
1000 gborováků
20 gmásla
1 kscibule
2 dlsladké smetany
mletý pepř
zelená petrželka
sůl

Postup:

1. Borováky očistíme nožem, opereme a nakrájíme na plátky
2. Udusíme je s cibulí a máslem a podle potřeby přidáme vodu
3. Když jsou houby měkké, zalijeme je smetanou a za stálého míchání povaříme
4. Osolíme a opepříme a při míchání opečeme 5. Posypeme sekanou petrželkou.

Doporučení:

Hotové podáváme například s chlebem nebo s pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy