REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Carpaccio zeleninové

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jedna z variant na carpaccio, tentokrát ze zeleniny.


Ingredience:
1 kssalátové okurky
1 kskedlubny
1 kshlávkového salátu
1 kssvazku pažitky
6 lžicvinného octa
1 lžícefrancouzské hořčice
6 lžicoleje
40 gstrouhaného parmazánu
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Okurku a oloupanou kedlubnu nakrájíme na velmi tenké plátky
2. Salát opláchneme a natrháme na kousky
3. Pažitku posekáme na jemno 4. Ocet smícháme s hořčicí, solí a pepřem
5. Po částech vmícháme olej, přidáme pažitku a nakonec parmazán, zálivku pak necháme v ledničce odležet
6. Okurku, kedlubnu a hlávkový salát upravíme na talíře a přelijeme vychlazeným dresinkem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy