REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Cannelloni plněné masem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Cannelloni, velké duté těstoviny naplněné orestovanou masovou směsí a zapečené v troubě dozlatova.


Ingredience:
400 gmletého hovězího masa
150 gstrouhaného tvrdého sýra
50 gstrouhaného parmazánu
25 gmásla
2 ksvejce
1 dlbílého vína
2 lžíceoleje
cannelloni (těstovinové trubičky)
mletý černý pepř
sůl
olej na vymazání zapékací misky

Postup:

1. Mleté maso promícháme s rozšlehanými vejci, sýrem, dochutíme pepřem a solí
2. Na oleji masovou směs orestujeme dohněda, pak ji podlijeme vínem, které necháme vydusit
3. Hotovou směsí naplníme jednotlivé cannelloni, které vyskládáme do olejem vymazané zapékací misky, poklademe kousky másla a posypeme parmazánem
4. Pokrm zapečeme v troubě vyhřáté na 180 °C dozlatova.

Poznámka:

Příprava cannellonů viz recept: Cannelloni.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy