REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Broskvový pohár

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zmrzlinová klasika. Kompotové broskve se zmrazeným smetanovým krémem a šlehačkou.


Ingredience:
Rozpis na 1 porci:
150-200 gzmrazeného smetanového krému
2 kspůlky kompotových broskví
2 kszmrzlinové oplatky
čokoládová poleva (toping)
šlehačka

Postup:

1. Do vychlazeného poháru vložíme na plátky nakrájené broskve
2. Přidáme smetanový krém
3. Ozdobíme šlehačkou a oplatky
4. Pokapeme čokoládovou polevou.

Poznámka:

Příprava vanilkové zmrzliny viz: Vanilková zmrzlina.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy