REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bramborová pomazánka s vejci

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomazánka z uvařených brambor, vajec, hořčice a másla.


Ingredience:
100 gvařených brambor
50 gzměklého másla
3 ksnatvrdo vařených vajec
2 lžičkyhořčice
podle potřeby mléko
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Oloupané vařené brambory nastrouháme
2. Přidáme žloutky z natvrdo vařených vajec, změklé máslo a hořčici
3. Osolíme, opepříme a podle potřeby zředíme mlékem
4. Nakonec vmícháme na drobno nasekané bílky z natvrdo vařených vajec.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy