REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bílková roláda s pudinkovým krémem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Sladké pokušení pro milovníky fitness životního stylu. Jde o vyzkoušený recept prověřený autorkou Míšou Šislerovou.


Ingredience:
6 ks (cca 180 g)vaječných bílků
100 gtvarohu
40 gvanilkového pudinkového prášku
30 ghladké pohankové mouky
30 gvanilkového proteinu
30 gmedu
300 mlmléka
1 lžičkaprášku do pečiva

Postup:
  1. Z bílků vyšleháme tuhý sníh
  2. Přidáme k nim mouku, protein a prášek do pečiva a opatrně promícháme
  3. Vylejeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme na 180 °C cca 10 minut, mezitím si připravíme krém
  4. Tak 200 ml mléka dáme ohřívat, ve zbylých 100 ml si rozmícháme pudinkový prášek, až bude mléko vřít, přidáme směs a práškem a povaříme do zhoustnutí
  5. Odstavíme a vmícháme med a tvaroh.
  6. Krémem potřeme hotovou roládu a necháme vychladnout.
Poznámka:

Mnohé z ingrediencí naleznete za skvělé ceny na www.ragefitness.cz.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy