REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bílá klobása grilovaná na pivu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recept z Bavorska na klobásu grilovanou v troubě pod grilem.


Ingredience:
600 gbílé grilovací klobásy
2 dlsvětlého piva 12 °C
pepřové koření (směs podrcených pepřů)
mleté chilli
špejle

Postup:

1. Klobásy stočené do spirály zafixujeme špejlemi
2. Vložíme do pekáče nebo skleněné zapékací misky a podlijeme pivem ochuceným chilli a pepřovým kořením
3. Grilujeme v troubě pod rozehřátým grilem asi 10-15 minut, během grilování klobásy průběžně potíráme vypečenou šťávou.

Doporučení:

Na tento recept se skvěle hodí i vinná klobása.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy