REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Baltický rybí salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pikatní rybí salát s viditelnými kousky použitých surovin.


Ingredience:
Na 1 kg:
750 gmarinovaných ryb se zeleninou bez nálevu
70 gokurek sterilovaných bez nálevu
50 gpapriky sterilované bez nálevu
50 gcibule
50 goleje
30 gfeferonů sterilovaných bez nálevu
30 ghořčice
20 gnálevu z okurek
2 gmletého pepře

Postup:

1. Marinované ryby oddělíme od zeleniny a rybí maso překrájíme příčně na kousky o velikosti asi 2×2 cm
2. Přidáme okapanou zeleninu z ryb, kostičky okurek, nudličky papriky, nasekané feferony a na kolečka nakrájenou cibuli
3. Vše promícháme s nálevem připraveným z oleje, hořčice, mletého pepře a nálevu z okurek.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy