REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Baklažány po aténsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Chutná zeleninová příloha vhodná k jehněčímu masu nebo také k dušenému kuřeti.


Ingredience:
4 lžíceoleje
6-8 ksrajčat
2 ksbaklažánů
60 gstrouhaného sýra
sůl

Postup:

1. Rajčata ponoříme na okamžik do vařící vody, oloupeme a nakrájíme na plátky
2. Baklažány pokrájíme také na plátky, osolíme, osmahneme na rozpáleném oleji
3. Přidáme rajčata a dusíme pod pokličkou do změknutí
4. Měkkou zeleninu posypeme na jemno nastrouhaným sýrem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy