REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bagetky s kedlubnovou pomazánkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pečivo potřené kedlubnovou pomazánkou a obložené plátky šunky.


Ingredience:
200 gplátkové šunky
5 ksmalých celozrnných bagetek
Na pomazánku:
150 gpórku + voda
100 gtaveného sýru
1 kskedlubny
1 kstvarohu ve vaničce
sůl

Postup:

1. Pórek omyjeme, nakrájíme na nudličky, na cedníku spaříme horkou vodou a necháme okapat
2. Kedlubnu oloupeme, nastrouháme na hrubo, osolíme a necháme pustit tekutinu, pak ji vyždímáme a dáme do mísy 3. Přidáme spařený pórek, měkký tvaroh, tavený sýr, promícháme a podle chuti osolíme
4. Bagety rozřízneme, na spodní díly rozetřeme pomazánku, poklademe šunkou a přiklopíme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy